Klant
Centraal

Denken en doen:

alles voor de klant

Bij ARAG staat de klant altijd op de eerste plaats. Als juridisch probleemoplosser staan wij elke dag klaar voor onze particuliere en zakelijke klanten om ze te helpen bij het oplossen van problemen. Meer dan 70.000 keer per jaar. En dat we daar in uitblinken, blijkt uit de gemiddelde klantwaardering van 8,2 die klanten ons geven nadat we een zaak voor ze hebben behandeld.


ARAG wil klanten nog beter helpen

ARAG mag al jaren en als één van de eerste, het Keurmerk Klantgericht Verzekeren dragen. Dit keurmerk bevestigt dat ARAG beloftes nakomt en zorgt voor een dienstverlening met hoge kwaliteit. Hier zijn we trots op!


Door de jaren heen hebben we veel verbeteringen gerealiseerd. De basis voor die verbeteringen zijn de reacties en ervaringen die klanten met ons delen. Zij zijn een grote stimulans voor verdere ontwikkelingen. Wij geloven dan ook in de kracht van het samenwerken met klanten!


Naast onze klanten spiegelt ook het Keurmerk Klantgericht Verzekeren als onafhankelijke toezichthouder of wij nog steeds voldoen aan onze ambities en de gestelde criteria.

Kortom, wij denken en doen alles voor de klant!