ARAG
Dichtbij online

ARAG biedt klanten online juridische hulp.

Klantcontact zoals u dat wilt

Wij bieden onze klanten graag verschillende manieren om contact met ons te zoeken. Heeft u voorkeur voor online contact? Dan kunt u terecht op ARAG.nl of ons benaderen via Twitter, Facebook of LinkedIn.Heeft u liever persoonlijk contact? Dan helpen onze juristen van het Service Center u graag verder. Ook is het mogelijk om op locatie af te spreken. Op welke manier u het ook prettig vindt om met ons te communiceren, wij staan voor u klaar!


Onze website

Op ARAG.nl staan wij klaar voor onze particuliere en zakelijke klante en intermediairs. Op ARAG.nl:

  • Is informatie te vinden over veel voorkomende conflicten
  • Kan eenvoudig een zaak worden ingediend
  • Wordt onze werkwijze uitgelegd
  • Kunnen voorbeeldbrieven gedownload worden waar de bezoeker direct mee aan de slag kan
  • Kan Lisa, de virtuele service medewerker van ARAG, de bezoeker tijdens en buiten kantooruren assisteren

Ook de bezoeker die geen claim heeft, maar informatie wil om juridische problemen op te lossen, vindt op onze website een schat aan informatie. Handig ingedeeld aan de hand van thema’s, zodat iedere bezoeker snel vindt wat hij zoekt.


Actief op social media

Ook via social media delen we juridische informatie. Denk hierbij aan artikelen, blogs, handige tips en video’s. Tijdens kantoortijden staat er ook een webcare team klaar om vragen van klanten en geïnteresseerden te beantwoorden.


Nieuwsgierig? Neem dan hier een kijkje:


Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste juridische nieuws? Lees dan onze nieuwsbrief. Er zijn speciale edities voor particulieren, ondernemers en intermediairs.U kunt zich inschrijven via onze website >

Samen met onze community verbeteren wij onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat onze producten, diensten en communicatie-uitingen aansluiten op de wensen van de klant. We werken daarom samen met ons online panel Denk Mee met ARAG. Inmiddels zitten er meer dan 1000 klanten in onze community. Zij kunnen in een besloten omgeving meedoen aan onderzoeken, ervaringen delen en suggesties aandragen. Dit geeft ons inzichten die wij kunnen vertalen naar verbeteringen waar de klant blij van wordt.


Zo hebben wij ons panel tijdens het ontwikkelen van onze nieuwe website gevraagd om hun oordeel te geven. Waardevolle input, die wij direct hebben ingezet om onze website verbeteren. Dat is de kracht van samenwerken met klanten!