Het intermediair

Adviseur die waarde toevoegt voor de klant

Bij ARAG willen we graag dat iedereen de best passende verzekering kan afsluiten. Daarom werken wij samen met externe adviseurs. Ook wel genoemd intermediairs.
Zij hebben kennis van zaken en kunnen op basis van de persoonlijke situatie van de klant een passende verzekering aanbieden. Niet alleen bij aanvang, maar ook tijdens de looptijd van de verzekering, als de leefsituatie van de klant verandert.


Adviseurs verlengen de kwaliteit van onze dienstverlening

We zien graag dat adviseurs een stapje extra doen in hun dienstverlening. Daarin zit de kwaliteit die ARAG zelf ook wil leveren. Daarom investeren wij in ons intermediair.
Wij houden hen op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en onze (nieuwe) producten via de maandelijkse nieuwsbrief en het online intermediair portaal. Maar ook ondersteunen wij hen in praktische zaken rondom verzekeren, schade-afhandeling, marketing en online dataverwerking.


Samenwerken aan nieuwe producten

We streven naar de best passende verzekering voor iedereen. Ons aanbod aan verzekeringsproducten moet dan ook ruim genoeg zijn en passend bij de tijdsgeest waarin we leven. Daarom staat productontwikkeling bij ARAG hoog in het vaandel. Samen met onze key-partners ontwikkelen wij verschillende en ook flexibele producten. Onze kennis aangevuld met de inzichten van de adviseurs leidt tot mooie producten en een zo optimaal mogelijk aanbod.


Brede keuze voor de klant

Er is ook een generatie van klanten die zelfstandig wil beslissen wanneer en bij wie zij een verzekering afsluit. Een klant die behoefte heeft aan directe, concrete juridische dienstverlening op het moment dat dat nodig is. Daarom biedt ARAG naast haar netwerk van adviseurs, ook online de mogelijkheid om direct een verzekeringsproduct af te sluiten. De klant kan op basis van de geboden informatie zelf een keuze voor een verzekering maken of kiezen voor eenmalige oplossing in de vorm van ARAG Legal Services. Met deze dienst wordt het geschil voor een vooraf afgesproken bedrag opgelost, zonder dat men zich hoeft te verzekeren. Hiermee willen wij ook de klant van de toekomst die meer flexibiliteit wenst, tegemoet komen.

 Ga naar website >