ARAG
Dichtbij online

Nieuwe website
biedt klanten online juridische hulp

ARAG heeft in december 2017 een nieuwe website gelanceerd. Hiermee willen wij particuliere en zakelijke klanten ook online helpen met juridische hulp. Op ARAG.nl:

  • Is informatie te vinden over veel voorkomende conflicten
  • Kan eenvoudig een zaak worden ingediend
  • Wordt onze werkwijze uitgelegd
  • Kunnen voorbeeldbrieven gedownload worden waar de bezoeker direct mee aan de slag kan

Ook de bezoeker die geen claim heeft, maar informatie wil om problemen te voorkomen, vindt op onze website een schat aan informatie. Handig ingedeeld aan de hand van thema’s, zodat iedere bezoeker snel vindt wat hij zoekt.


Actief op social media

Juridische informatie delen wij ook via social media. Denk hierbij aan artikelen, blogs, handige tips en video’s. Ook staat er tijdens kantoortijden een webcare team klaar om vragen van klanten en geïnteresseerden te beantwoorden.


Nieuwsgierig? Neem dan hier een kijkje:

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste juridische nieuws? Lees dan onze nieuwsbrief. Er zijn speciale edities voor particulieren, ondernemers en intermediairs.

U kunt zich inschrijven via onze website >

Samen met onze community verbeteren wij onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat onze producten, diensten en communicatie-uitingen aansluiten op de wensen van klanten. We werken daarom veel samen met ons online panel Denk Mee met ARAG. Inmiddels zitten er 750 klanten in onze community. Zij kunnen in een besloten omgeving meedoen aan onderzoeken, ervaringen delen en suggesties aandragen. Dit geeft ons inzichten die wij kunnen vertalen naar verbeteringen waar de klant blij van wordt.


Zo hebben wij ons panel vóór de lancering van onze nieuwe website gevraagd om hun oordeel te geven. Waardevolle input, die wij direct hebben ingezet om de website verbeteren. En wat bleek daarna? Het panel kon de gewenste informatie sneller vinden en begreep het inhoudelijk beter. Dat is de kracht van samenwerken met klanten.


Klantcontact zoals u dat wilt

Wij bieden onze klanten graag verschillende manieren om contact met ons te zoeken. Heeft u voorkeur voor online contact? Dan kunt u terecht op ARAG.nl of ons benaderen via Twitter, Facebook of LinkedIn.Heeft u liever persoonlijk contact? Dan helpen onze juristen van het Service Center u graag verder. Ook is het mogelijk om op locatie af te spreken. Op welke manier u het ook prettig vindt om met ons te communiceren, we staan voor u klaar.